Espectacular Vídeo exhibició KangooJumps GFD

Mireu aquest espectacular vídeo, Les KangooGirls fent de les seves al GironaFashionDay, l’esdeveniment de moda més important de la província de Girona.  

Read more

25 febrer 2014

Exhibició a Millenium cosmic club

Exhibició de KangooJumps a càrrec de Gimnàs Triops (Banyoles) en una nit encapçalada per 3 grans canals del fitness a YouTube: Rafa Martín, RaymondWD i Improve Yourself 2012, les innovacions més punteres en quant al camp de la suplementació esportiva de la mà de FreshProtein.  

Read more

20 febrer 2014

CocaCola promociona la seva nova beguda de coco ZICO…amb Kangoojumps!

Cocaola ha decidit aprofitar la imatge positiva, dinàmica i innovadora que projecten les Kangoojumps per a promocionar la seva nova beguda de coco Zico.                                               

Read more

20 febrer 2014

Festa KangooJumps a la discoteca Replay de Banyoles

Read more

20 febrer 2014

Masterclass a Figueres al gimnàs Palace

Read more

1 febrer 2014

El gimnàs Triops, és el primer gimnàs de la província en oferir KangooPower!

El gimnàs Triops de Banyoles és el primer centre de la província a incloure l’activitat de KangooPower a la seva graella d’activitats setmanals!! Felicitats per aquesta decisicó que en breu serà presa per molts altres centres durant el 2014!! Però el Triops sempre podrà dir que va ser el pioner!! =)

Read more

1 gener 2014

Exhibició Kangoo Jumps Girona fashion Day

La passarel·la de moda de Girona Fashion Day va oferir actuacions de ball contemporani i demostracions de lúltima moda en la pràctica del fitness: Una exhibició de KangooJumps.   http://vimeo.com/digitalhits/gironafashionday

Read more

19 octubre 2013

Festa Kangoo Jumps a la discoteca La nau

Dissabte 12 d’Octubre La Nau de Banyoles crea la primera festa KangooJumps! Durant tota la nit el personal de la nau ( cambrers, cambreres i gogós ) varen anar amb les botes de rebot KangooJumps. Els assistents a la festa poder varen disfrutar de les exhibicions de les KangooGirls al llarg de la nit.  

Read more

23 juliol 2013
L'exercici de rebot allibera endorfines, fa feliç al practicant, enganxa i a més crema fins a un 30% més de calories que la pràctica de la resta d'activitats dirigides com spinning, aeròbics o activitats basades en balls.